maanantai 19. toukokuuta 2008

5. Osa - Nenäapinat

Jatketaampa siitä mihin jäätiin.
Ja kuten arvatakkin saattaa, niin Amirah otti sormuksen vastaan. Tällä kertaa hänen sormessaan komeili monien karaattien sormus, ja sen hänelle oli antanut se mies, josta hän vannoi joskus, ettei ikinä perustaisi perhettä tämän kanssa. Ja nyt he ovat kihloissa!
Sakke ei ollut tyytyväinen kuntoonsa, ja päätti sen takia treenata ankarasti. Ei hän nyt sentään halunnut olla Amirahin vihaama lihava mies. Sakke olisi valmis vaikkapa voittamaan 3000 kehonrakentaja kilpailut Amirahin puolesta.
Mutta hän ei ollut valmis synnyttämään tämän puolesta, ja oli iloinen ettei tarvinnut. Rakkaansa karjumista katsellessaan häntä kuitenkin kävi sääliksi Amirahia. Taisi Sakke olla myös niin uppoutunut ajatuksiinsa, ettei kuullut Amirahin käskyä soittaa ambulanssi.
Amirah sai 2 tytärtä. Sakke meinasi vahingossa potkaista toista vauvoista, mutta vaaratilanteelta vältyttiin, kun Sakke heräsi ajatuksistaan, ja poimi vauvan. Hän oli päässään vannonut ettei ikinä hoitaisi Amirahin ja Petterin lapsia kuin omiaan, mutta saadessaan tytön syliinsä, hän melkein itki. Lapsi ei ehkä ollut biologisesti hänen, mutta se tarvitsi isän, ja sai Saken lopulta jopa itkemään katseellaan.
Toinen tyttäristä, Mali.
Emylia, joka syntyi siskoksista ensimmäisenä.

Sakke kiintyi kovin Maliin ja Emyliaan, ja olisi puolustanut heitä vaikka hengellään. Sakke oli kertonut Amirahille halustaan olla tytöille isä, ja he olivat päättäneet etteivät kerro heille Petteristä, ainakaan viellä.
Elämä jatkui tavalliseen malliin tyttöjenkin kera, ja Amirah oli onnellinen siitä, ettei hänen yleensä tarvinnut herätä tyttöjä yöllä hoitamaan, vaan Sakke oli aina ensimmäisenä jalkeilla. Eivät tytöt kyllä yöllä paljoa parkuneetkaan.
Amirah oli rakastuneempi kuin koskaan Saken seurassa, ja niimpä he päättivät sinetöidä suhteensa. Amirah halusi tällä kertaa kunnon häät, ja ne hän myös sai.
Sinä yönä parille nostettiin monia maljoja, ja Amirah oli onnellisista onnellisin.
Hänestä oli myös mukavaa, ettei enään tarvinnut salailla suhdetta niin paljon kuin silloin, kun hän oli Petterin kanssa aviossa. Se mies oli totisesti outo.


Vierailla oli mukavaa, ja parilla myös..
.. mutta siitä huolimatta häät epäonnistuivat, ja Sakke sekosi. Ei ole helppoa suosiotavoitteisella simillä, jos häät kaikesta huolimatta epäonnistuvat.
O-ou.. Taitaa mennä Amirahinkin päivä piloille. Petteri oli kuullut kävelyllä ollessaan parin häävieraan keskustelua "Curyksen Amirahin tyttäristä", ja tiesi heti mistä oli kyse. Niimpä Petteri oli päättänyt viedä lapset virkamerkillään uhaten.
Amirah sai kuitenkin lahjottua Petterin, ja tämä lupasi toistaiseksi pysyä kaukana Curyksen perheestä.
Tomaattien hoito oli tuottanut tulosta, ja vihdoin oli aika korjata sato. Onhan se ihan hyvä että on ruokaa varastossa sen varalta, että tapahtuu jotain.

Saken töistä tuomilla rahoilla saatiin paljon enemmän ylellisyyksiä, kuin Petterin rahoilla koskaan. Nyt ei sitten tarvinnut enään kävellä kaikkialle.
Onnea toisensa jälkeen. Oli aika viettää Emylian ja Malin syntymäpäiviä.
Ja tällainen tuli Emyliasta. Pakko sanoa, että omasta mielestäni aivan J Ä R K Y T T Ä V Ä!
Edes hiusten stailaus ei auttanut. Mistäköhän nuo ruskeat hiukset muuten tulivat, kun Amirahilla on mustat hiukset ja Petterillä punaiset?
Malista tuli sentään hiukan sievempi, mutta ei hänestäkään mitään uskomattoman kaunista saataisi.



9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rumia lapsia, mutta onneksi aina voi hankkia lisää :'D XD

Pahvi kirjoitti...

Totta :D
Tämän osan nimenkin oikeastaan inspiroivat Mali ja Emylia :D

Anonyymi kirjoitti...

Joo rumia lapsia tuli, mutta kuitenkin jatkan lukemista:)

Anonyymi kirjoitti...

Viittisitkö laittaa seuraavaan osaan sivuprofiilit "nenäapinoista"? :'D

Pahvi kirjoitti...

Tokihan minä voin sivuprofiilit laittaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä teinkin legacyn, haluutko linkittää?

Anonyymi kirjoitti...

Huoh, täytyy varmaan antaa se linkkikin...

Pahvi kirjoitti...

Tokihan minä linkittää voin : )
Olisi tosiaan kiva jos antaisit sen linkin : D

Anonyymi kirjoitti...

Yhyy, multa meni peli-ilo ja mä lopetin sen LC:ni ihan alkuun, joten jos viitsisit laittaa ton MacGregoryjen tilalle "Ylämäen suku", niin oisin onnellinen :)