maanantai 12. toukokuuta 2008

3. Osa - Kataluuksia

Amirahin pikainen luonne pakoittaa hänet pikaisiin juttuihin. Koska Amirah rakastaa äkkipikaisuutta, hän on päättänyt solmia Petterin kanssa avioliiton. Vieraita ei tietystikkään keskellä yötä ole, ja pappikin nukkuu. Vastahan Amirah samana päivänä tapasi Petterin, meni hänen kanssaan kihloihin ja nyt naimisiin? Jotenkin minusta tuntuu, ettei tämä suhde pitkään kestä.. Amirah tuntuu pompottavan Petteriä pahemmin kuin maila pingispalloa.


Pari päivää häiden jälkeen tapansa mukaan Amirah oli lähdössä töihin romuisella autolla. Tällä kertaa Petteri ei kuitenkaan ollut antamassa hänelle suukkoa, eivätkä he edes olleet puhuneet koko päivänä toisilleen. Petteri sanoo syyksi väsymyksen, mutta todellisuudessa Amirah tietää kyllä, että heidän suhteensa rakoilee nyt pahasti. Petterin kanssa asiasta ei luultavasti tule enään mitään. Mahdollisuuksia tuskin on.Myös talo on huomattavasti kärsinyt riidoista. Sen ulkoseinä bugittaa, ja se pitäisi pestä.
Koska Amirah on äkkipikainen, hän on jo rakentamassa uutta suhdetta. Hyi hyi, Amirah! Amirah ei selvästi noudata avioliiton pyhää valaa, mutta ei heidän häissään kyllä ollut ketään kertomassakaan sitä.


Sakke Huotari jakelee Amirahin kanssa suudelmia, ja on jopa tietoinen Amirahin aviomiehestä. Kun tämä suhde ei nyt vain paljastuisi.. Ja kyllä, tämä mies on juuri se ensimmäisessä osassa nähty Sakke.
Eräänä päivänä Petterin ollessa töissä Amirah tuijottelee peiliä miettien. Hän on todennut, että ei voi millään pitää 2 miestä, jos ei halua heidän saavan tietää toisistaan. Amirahilla on viellä kyllä paljon opittavaa tästä kulttuurista, ja hän toivoo, että jonakin päivänä hänellä olisi viellä lapsia tämän maan uljaina kansalaisina, jotka olisivat rikkaita, ja voisivat auttaa Afrikan nälkää kärsiviä lapsia.
Amirahin päätös miehen valitsemisesta jää kuitenkin kesken, kun Sakke soittaa. Sakke pyytää Amirahia treffeille. Hetkessä Amirah änkeytyy tiukkaan, mahan piilottavaan korsettiin ja pukeutuu hienosti. Pian hän onkin jo kapuamassa taksiin.
Ravintola on uskomattoman hieno. Sakke kertoo olevansa sen verran rikas, että voisi hankkia Amirahille jopa kuun taivaalta. Amirah ei kyllä tiedä uskaltaisiko luottaa tähän mieheen, sillä sanoihan Petterikin olevansa rikas, mutta olikin todellisuudessa köyhä. Sakke kertoo myös olevansa oikea elävä legenda jalkapallon parissa. Siinäpä se, Amirah muistaa nähneensä edellisenä iltana ohikulkumatkalla MegaStoren ulkoseinällä julisteen jossa oli koko SimCityn paras jalkapallojoukkue. Asia täytyisi siis tarkistaa treffien jälkeen..
Kuumia suuteloita vaihdettiin useasti, ja treffit onnistuivat mitä parhaiten. Amirah ei edes kunnolla enään muistanut rakasta Petteriään.
Ja niimpä Amirah vei Saken kotiinsa.. huonoin seurauksin. Onko tämä Amirahin ja Petterin suhteen loppu?

Ei kommentteja: