sunnuntai 11. toukokuuta 2008

1. Osa - Neito rajojen takaa


















Tervetuloa seuraamaan Cyruksen suvun legacyä. Amirah Cyrus on nainen rajojen takaa, sillä hän tulee Afrikasta, suoraan Kapkaupungista. Amirahille luvattiin täältä SimCitystä oikein hieno talo. Eräs sanojensa mukaan kuuluisa kiinteistövälittäjä myi Amirahille talon joka oli kuulemma hieno, mutta maksoi paljon. Käteen Amirahille jäi vain n. 4000§.
















Mutta kun Amirah saapui taloon, niin hän näkikin edessään vain tyhjän tontin. Amirah raukka kirosi itsensä ja kiinteistönvälittäjän maanrakoon, ja vannoi ettei olisi enään koskaan niin typerä. Kotiin Amirah ei päässyt, sillä kiinteistönvälittäjä oli varastanut hänen passinsa. Amirah rakensi pienellä määrällä rahaansa tällaisen kopperon, jossa asuisi aina siihen asti että saa jostain rahaa. Ensimmäisen yön jälkeen Amirah kuitenkin rupesi kaipaamaan jotain seurakseen nukkumaan, ja päätti lähteä miestä itselleen etsimään. Amirah ei tietystikkään tiennyt mistä aloittaa vieraassa maassa, joten hän kutsui paikalle ennustaja eukon.














Eukolle hän rupesi selittämään haluavansa tuoksuvan, uimapukuun pukeutuneen miehen, joka ei kuitenkaan saisi olla lihava. Eukko vaati Amirahilta hänen viimeisiä rahojaan, mutta Amirah suostui maksamaan 38§ vain 36§. Ennustaja eukko ei ollut tyytyväinen, joten hän antoi Amirahille hiukan erilaisen miehen, kuin mitä tämä oli toivonut. Hyvin keskustelut toki luistivat, mutta ei tästä miehestä koskaan tulisi hänen aviomiestään. Sakke Huotari oli vain liian ankara luonne.













Vilkaistuaan ennustaja eukkoa Amirah tajusi miksei saanut kunnon miestä. Tuon näköinen tuskin saa itselleen miestä, niin miksi muillekkaan.
















Amirah kyllästyi surkeaan sokkotreffi palveluun, joten hän päätti lähteä kaupungille. Ensimmäinen kohde olisi tietysti SimBurger. Siellä hän tapasi mielenkiintoisen henkilön, Petteri Simolan. Petteri ei ollut komea, mutta hänellä oli hyvin kiinnostava luonne. Amirah kyseli kovin Petterin raha-asioista, ja mies vastasi olevansa rikas.














Juttu luisti, ja ennen yötä he olivat jo jaelleet suudelmia toisilleen. Amirah ei pitänyt Petteriä kovinkaan hyvänä suutelijana, mutta mitäpä siitä, kun mies kerran oli rikas!














Tanssia Petteri osasi myös. Kun Amirah kysäisi Petterin ammattia, hän kertoi Amirahin harmiksi olevansa aina kotona.
















Yön tultua Petteri lähti SimBurgerista, ja Amirah raukka jäi ilman rahaa. Petteri mokoma oli tuhlannut hänen rahansa ruokaan. Niimpä Amirah päätti ruveta rappaamaan kadulla, vaikkakin turhaan, sillä hän ei tienannut siitä mitään. Ainahan pystyi toki luottamaan poliisin ammatin tuomaan palkkaan.














Seuraavan aamun tullessa Amirah kutsui Petterin kylään. Yllättäen hän kinuikin vasta tapaamaansa Petteriä muuttamaan luokseen asumaan. Petteri suostui, ja yhteiselo alkoi. Petteri kuitenkin osoittautui valehtelijaksi, sillä hän toi taloon vaivaisen 1§.














Amirah ei ollut koskaan nähnyt miehen käyttävän pönttöä, joten hänen oli ihan pakko tiirailla. ;'D















Petterin muuton kunniaksi hänen tyyliään muutettiin hiukan, mutta ei hän ole vielläkään mikään hurmuri.













Vällyjen välinen toiminta oli Amirahille uutta, mutta pian sänky jo narisi. Kenties 2. sukupolvi tulossa? Ken tietää.. Lähtekäämme siis vierailulle barbeille!
















Seuraavan päivän uusi asia tuli Amirahille yllätyksenä. Hän ei tiennyt mitä tehdä.



Miten käy, nappaako Amirah sormuksen käteensä? Seuraavassa osassa selviää : >

Ei kommentteja: